Service Allview P4 Life

Service Allview P4 Life

Allview P4 Life dispune de un ecran mare, in format wide pentru vizionarea filmelor.Este dotat cu procesorul Quad Core si imbina puterea de procesare si performanta cu frecventa ridicata fiind tot ce trebuie pentru pasionatii de filme sau de jocuri.
Wi-fi-ul asigura conectarea telefonului la internet prin intermediul retelelor wireless.

Telefonul Allview P4 Life nu mai porneste si nu mai functioneaza la parametrii producatorului?Am scapat-o si s-a spart display-ul, in acelasi timp nu mai porneste iar bateria ne face probleme?

Specialistii service-ului nosru va ofera solutii pentru 95% dintre problemele cu care se confrunta telefonul dvs. Allview P4 Life.Service-ul nostru va ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru buna functionare a telefonului, dar si pentru urmatoarele probleme:

– inlocuire touchscreen Allview P4 Life
– inlocuire display Allview P4 Life
– inlocuire acumulator Allview P4 Life
– inlocuire mufa incarcare Allview P4 Life
– inlocuire carcasa Allview P4 Life
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Allview P4 Life
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Allview P4 Life
– repara senzor proximitate Allview P4 Life
– reparare modul 3g sau wi-fi Allview P4 Life

Indiferent de problema telefonului dumneavoastra P4 Life, marca Allview, tehnicienii nostri vor gasii o solutie favorabila.Vino acum si descopera definitia cuvantului „profesionalims„!

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de TELEFON sau telefon, fara a necesita un avans in prealabil pentru acestea.

Pentru comenzi de piese si accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online”, care se afla pe pagina principala.http://service-de-TELEFON.ro/

Gasim solutii pentru probleme hardwere cat si softwere pentru TELEFON P4 Life de la Allview, indiferent daca este nevoie de o inlocuire, curatare, reparare, lipire sau chiar resoftare tehnicienii service-ului noastru va vor aduce zambetul pe buze.

Daca te confrunti cu o problema pe care nu o poti localiza la TELEFON ta Allview P4 Life vino la noi.Oferim constatare GRATUITA, cat si consultare GRATUITA.

Pentru a achizitiona componente TELEFON Allview accesati MinivaGSM.ro

2 thoughts on “Service Allview P4 Life

  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Din pacate, momentan furnizorii nu au in stoc touchscreen pentru Allview P4 LIFE, un pret exact nu putem oferii insa aproximativ estimam undeva la 100 lei.

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>