Service Allview C4 You

Service Allview C4 You

Telefonul Allview C4 You dispune de ecran super amoled si este conceputa pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefon si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa mm si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Allview C4 You nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Allview C4 You
– inlocuire display (lcd) Allview C4 You
– inloucire reparare mufa incarcare Allview C4 You
– inlocuire carcasa Allview C4 You
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Allview C4 You
– inlocuire baterie Allview C4 You
– inlocuire camera Allview C4 You
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview C4 You
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Allview C4 You
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Allview C4 You

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Allview C4 You? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>