Service Allview A6 Quad

Service Allview A6 Quad

A6 Quad are un design usor si subtire. Este conceput pentru ultra-portabilitate pentru a fi luat cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand il tineti in mana, completat de greutatea extrem de mica.Este un telefon frumoas si compact, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru telefonul A6 Quad.

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii telfonului Allview A6 Quad precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Allview A6 Quad
– inlocuire touchscreen Allview A6 Quad
– inlocuire flex incarcare Allview A6 Quad
– inlocuire/lipire mufa incarcare Allview A6 Quad
– inloucire casca audiu A6 Quad
– inloucire sonerie Allview A6 Quad
– inlocuire sau reparare senzor proximitate A6 Quad
– inlocuire acumulator Allview A6 Quad
– resoftare Allview A6 Quad
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi A6 Quad

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru telefonului A6 Quad fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, telefonului nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la telefonului dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Allview A6 Quad. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonului ta A6 Quad puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-telefonului.ro

Indiferent daca problema tabletei tale A6 Quad este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la telefonului ta Allview sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>