Service Allview A6 Lite

Service Allview A6 Lite

Telefonul Allview A6 Lite dispune de ecran super amoled si este conceput pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefonul si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria telefoanelor slim avand o grosime de doar cativa milimetri si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Allview A6 Lite nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Allview A6 Lite
– inlocuire display (lcd) Allview A6 Lite
– inloucire reparare mufa incarcare Allview A6 Lite
– inlocuire carcasa Allview A6 Lite
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Allview A6 Lite
– inlocuire baterie Allview A6 Lite
– inlocuire camera Allview A6 Lite
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview A6 Lite
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Allview A6 Lite
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Allview A6 Lite

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Allview A6 Lite? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonul tau puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Allview A6 Lite

  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Display pentru acest model nu gasim in stocul furnizorilor nostri.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>