Service Allview A5 Smiley

Service Allview A5 Smiley

A5 Smiley are un design usor si subtire. Este conceput pentru ultra-portabilitate pentru a fi luat cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand il tineti in mana, completat de greutatea extrem de mica.Este un telefon frumoas si compact, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru telefonul A5 Smiley.

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii telfonului Allview A5 Smiley precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Allview A5 Smiley
– inlocuire touchscreen Allview A5 Smiley
– inlocuire flex incarcare Allview A5 Smiley
– inlocuire/lipire mufa incarcare Allview A5 Smiley
– inloucire casca audiu A5 Smiley
– inloucire sonerie Allview A5 Smiley
– inlocuire sau reparare senzor proximitate A5 Smiley
– inlocuire acumulator Allview A5 Smiley
– resoftare Allview A5 Smiley
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi A5 Smiley

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru telefonului A5 Smiley fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, telefonului nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la telefonului dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Allview A5 Smiley. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonului ta A5 Smiley puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-telefonului.ro

Indiferent daca problema tabletei tale A5 Smiley este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la telefonului ta Allview sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>