Service Allview A5 Smiley Life

Service Allview A5 Smiley Life

Allview A5 Smiley Life are un design elegant, practic si sofisticat in acelasi timp oferind o senzatie premium si un aspect clasic. Ecranul va ofera o imagine extrem de clara, multi-window-ul va permite sa vizionati filme, sa verificati e-mail-ul si sa vorbiti cu prietenii pe un singur ecran. Procesorul quad-core, face ca acest telefon sa ruleze fara probleme si va ofera in acelasi timp o experienta multimedia bogata.

CUM PROCEDAM DACA ?

Ati intampinat probleme in utilizarea telefonul Allview A5 Smiley Life sau in urma utilizarii s-a oprit si nu mai porneste? Pur si simplu telefonul nu incarca sau nu afiseaza cum trebuie? Touchscreen-ul nu mai ia comenzi tactile sau ia comenzi eronate?

Avem solutia pentru 95 % din problemele tabletei dumneavoastra ,astfel va prenzentam o mica lista din serviciile noastre in ceea ce prieveste reparatia telefonului A5 Smiley Life de la Allview:

– inlocuire tochscreen/geam/sticla Allview A5 Smiley Life
– inlocuire display (lcd) Allview A5 Smiley Life
– resoftare/update soft sau aplicatii Allview A5 Smiley Life
– inlocuire lipire buton power sau buton volum Allview A5 Smiley Life
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Allview A5 Smiley Life
– inlocuire carcasa Allview A5 Smiley Life
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Allview A5 Smiley Life
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview A5 Smiley Life
– inlocuire acumulator Allview A5 Smiley Life
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Allview A5 Smiley Life

CUM PROCEDAM ?

Echipa noastra tanara dar bine pregatita este capabila sa execute servicii de reparatii Allview A5 Smiley Life, astfel inlocuirea unui tochscreen(geam,stilca), display, carcasa sau oricarei piese din tableta dumneavoastra fiind ca o joaca pentru tehnicienii nostri.Dovada de profesionalism in ceea ce facem costa in portofoliul noastru clienti multumiti dar si in lucrarile executate cotate de persoanele cu care am colaborat ca fiind la cea mai inalta calitate.

APELATI LA PROFESIONISTI !

Putem sa aducem la comanda piese sau accesorii pentru tableta ta A5 Smiley Life, marca Allview.
Suntem importatori directi, pretul oferit de noi fiind sub media pietei din Romania.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru tableta ta Allview A5 Smiley Life puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru sau puteti accesa magazinul nostru online MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>