Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără și dinamică, aflați în plin progres și având un portofoliu deja format, ce cuprinde atât clienți mici, mijlocii, cât și mari.

Mereu alături de clienții noștri, am reușit de-a lungul timpului să soluționăm aproape integral problemele acestora și ne-am dedicat serviciilor de calitate, perseverând din pasiune în domeniul reparațiilor de tablete și a serviciilor GSM.


Viziune

Service-de-Tableta.ro este cel mai mare magazin online din România de piese pentru tablete și telefoane, oferind clienților servicii de calitate și la prețuri imbatabile.

Prin serviciile impecabile și orientarea către nevoile clientului, Service-de-Tableta.ro poate să devină prima opțiune a tuturor persoanelor ce doresc să își repare tabletele sau telefoanele și poate fi astfel recunoscută ca liderul pieței GSM din România.


Misiune

Ne dorim să devenim magazinul online și service-ul de tablete și GSM cu cel mai mare număr de clienți mulțumiți.

Tindem să fim într-o continuă dezvoltare, aducând pe piața GSM din România noi concepte, idei și produse, încercând în acest mod să oferim servicii complete, sigure și cu un cost redus.

Misiunea noastră este să schimbăm total viziunea clienților asupra pieței de piese pentru tablete și GSM și să le oferim acestora produse prezente în piața internațională, cât și servicii unice, demne de a aduce compania noastră în topul companiilor GSM!


Valori

Ne anexăm integral pe nevoile clienților noștri

Aducem pe piața din România noi concepte, idei și produse, în funcție de cerere, dar și prin precomandă, pentru fiecare client în parte, încercând astfel să soluționăm integral nevoile clienților noștri.


Atingem cele mai înalte standarde cerute de către clienți

Indiferent de nevoile clientului nostru, încercăm să venim cu o soluție profesionistă și viabilă în întâmpinarea problemelor apărute.

Ne documentăm continuu și căutăm noi metode cât mai ieftine și rapide pentru a prezenta clienților noștri ceea ce noi numim ”soluția ideală”, orientându-ne 100% către nevoile acestuia, păstrând în același timp impecabilitatea serviciilor noastre.

Încurajăm service-urile partenere și încercăm să le dezvoltăm

Oferim clienților noștri ce ne aleg de fiecare dată ca prim furnizor beneficii bine conturate, menite să le aducă profit și să creeze o colaborare de durată între noi și aceștia.

Venim în srpijinul partenerilor noștri de fiecare dată când aceștia ne cer ajutorul, încercând să le oferim răspunsuri și soluții cât mai rapide și mai puțin costisitoare.

Ne dezvoltăm prin colaborări

Considerăm că fiecare colaborare, cu fiecare client sau partener ne face mai de încredere, experiența noastră crescând concomitent cu diversificarea nevoilor acestora.

Obiectivele noastre strategice, scopurile și realizările de până acum, cât și cele din viitor sunt motorul dezvoltării noastre și cheia către performanță.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută și promitem să devenim partenerii dumneavoastră de încredere în ceea ce privește piața componentelor și accesoriilor pentru tablete și telefoane mobile din România!